Zoeken naar rijbewijs

rijbewijs
Rijbewijs Smallingerland.
Terugkerende navigatie header. Over de site. Home / Paspoort, rijbewijs en uittreksels / Rijbewijs. Vraag uw rijbewijs persoonlijk aan. Voor het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs maakt u een afspraak. Vijf werkdagen later haalt u uw rijbewijs op in het gemeentehuis.
Rijbewijs Gemeente Ridderkerk.
Rijbewijs kwijt of gestolen. Woont u in Ridderkerk en krijgt u te maken met diefstal van uw rijbewijs of bent u uw rijbewijs kwijt dan kunt u bij ons een nieuw rijbewijs aanvragen dit geldt ook als het rijbewijs in het buitenland gestolen of kwijtgeraakt is.
Rijbewijs Gemeente Maasdriel.
Als u het rijbewijs voor 1230: uur aanvraagt, kunt u het meestal de volgende werkdag vanaf 0900: uur afhalen. Is de spoedaanvraag na 1230: uur gedaan, dan kunt u het rijbewijs na 2 werkdagen ophalen. De gemeente kan niet garanderen dat uw rijbewijs de volgende dag geleverd is.
Rijbewijs aanvragen Schiedam.
Alles in Schiedam van A tot Z. Als u geslaagd bent voor uw theorie en rijexamen of uw rijbewijs verloopt, dan kunt u online een afspraak maken om uw rijbewijs aan te vragen in het Klant Contact Centrum. Bij een eerste aanvraag. Een geldig identiteitsbewijs paspoort of ID-kaart. Een goed gelijkende kleuren pasfoto. Bij een nieuwe aanvraag. Uw oude rijbewijs. Een goed gelijkende kleuren pasfoto. Als uw oude rijbewijs al verlopen is dan moet u ook een geldig identiteitsbewijs meenemen. Bij een aanvraag onder de 18 jaar. Een geldig identiteitsbewijs. Een goed gelijkende kleuren pasfoto. De begeleiderspas; deze dient u zelf aan te vragen via 2todrive. Het rijbewijs kan vijf dagen na de aanvraag opgehaald worden. Hiervoor moet u wel een afspraak maken. In de volgende gevallen moet eerst een medische keuring plaatsvinden voordat u het rijbewijs aan kunt vragen.: U heeft een rijbewijs C D E.
Rijbewijs, gezondheidsverklaring Paspoort, rijbewijs, uittreksel Inwoners Gemeente Web.
Als u een rijbewijs aanvraagt, moet u soms een gezondheidsverklaring invullen. Vroeger ook wel Eigen verklaring genoemd. Bijvoorbeeld als u 75 jaar of ouder bent, een beperking hebt of een rijbewijs voor een vrachtwagen of bus wilt aanvragen. U kunt de gezondheidsverklaring zelf via DigiD invullen en betalen op de website van het CBR: cbr.nl.
Rijbewijs Gemeente Gooise Meren.
Let op de eisen voor een pasfoto. U kunt in het gemeentehuis geen foto laten maken. Uw oude rijbewijs als u het rijbewijs verlengt. Een geldig paspoort of ID-kaart als u voor het eerst een rijbewijs aanvraagt of bij vermissing van uw rijbewijs. Aanvragen bij balie. Maak een afspraak als u uw rijbewijs liever niet online aanvraagt.
Bromfietsrijbewijs.
Meer informatie over het examen vindt u op de website van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen CBR. Hebt u al een geldig motor of autorijbewijs, rijbewijs A of B? Dan is een apart bromfietsrijbewijs niet nodig. Het bromfietsrijbewijs, rijbewijs AM, wordt dan automatisch bijgeschreven op uw rijbewijs.
Rijbewijs Gemeente Lelystad.
Groot rijbewijs: bij het verlengen van rijbewijs voor vrachtwagen of bus. Aanhanger: bij het uitbreiden van uw rijbewijs met categorie E. Omwisselen buitenlands rijbewijs: als het rijbewijs niet is afgeven in een EU-land, Liechtenstein, Noorwegen, IJsland of Zwitserland. Kosten Contentblok dichtgeklapt.
Rijbewijs Gemeente Krimpenerwaard.
U heeft uw rijbewijs gehaald, gefeliciteerd! Hier vindt u meer informatie over het aanvragen van een nieuw rijbewijs. Is uw rijbewijs verlopen en heeft u een nieuw rijbewijs nodig? Hier vindt u meer informatie over het verlengen van uw rijbewijs.
Rijbewijs Voorschoten. Loading.
Een Nederlands militair rijbewijs is buiten de militaire organisatie niet geldig. Wel kunt u het militair rijbewijs bij de gemeente omwisselen voor een normaal rijbewijs. Doe dit binnen 3 jaar nadat u uw militair rijbewijs heeft gekregen. Met een geldig buitenlands rijbewijs mag u een bepaalde tijd in Nederland rijden.
Rijbewijs Gemeente Dinkelland.
Gebruik de blauwe knop hierboven voor het maken van een afspraak. Rijbewijs voor volwassenen tot 75 jaar. Rijbewijs voor volwassenen van 75 jaar en ouder. Rijbewijs C, D. Rijbewijs voor volwassenen van 65 tot 70 jaar. Rijbewijs voor volwassenen met beperking.

Contacteer ons