Resultaten voor 3d

3d
3D scanservice Printing, 3D Full Body Scan systeem Hip3D.
Hip3D luistert jouw event op met iets onvergetelijks: je gasten en jijzelf vereeuwigd tot een digitaal 3D model en fysiek beeldje al vanaf 6 cm hoog. Hoe werkt het? Hoe werkt het? In 1 seconde wordt er een 3D portret van je gemaakt!
Oceanz 3D printing Your 3D Printing Professional.
Oceanz 3D printing lanceert 3D Medical Models 15 september 2020 Met de introductie van 3D Medical Models biedt Oceanz hét platform voor patiëntspecifieke chirurgische 3D technologie van anatomische modellen tot het ontwerpen en printen van complexe operatie-planningen. Veilig 3D printen voor voedingsmiddelensector 2 september 2020 Oceanz 3D printing maakt veilig 3D printen mogelijk voor de voedingsmiddelensector met certificering EC 1935/2004 Lees verder.
3D Ambacht Leren aan Werken in 3D.
Eric Steijlen Hoofd docent. Eric Steijlen is eigenaar van 3D Print Service Arnhem en is hoofddocent bij 3D Ambacht. Frank Houben Directeur. Frank Houben is directeur van 3D Ambacht. Zijn interesse in techniek en mensen vloeien samen in 3D Ambacht.
Home. Store 3d Store 3d.
Van Tilburg Dames Trend. Van Tilburg Mode Orangerie. Van Tilburg Kantoren. Eén winkel, één uitstraling, één beleving. Internationale expansie van krachtige formule. Nieuwe vestiging in Breda. Een nieuwe customer journey. Van online naar offline. Een winkel met een prachtig café.
3D Omgevingsinformatie Geonovum.
Bekijk alle 3D Omgevingsinformatie standaarden. Om het toepassen van 3D geo-informatie gemakkelijker te maken, hebben het Kadaster, de Nederlandse Commissie voor Geodesie NCG, het toenmalig Ministerie van Infrastructuur en Milieu en Geonovum in 2010 het initiatief genomen tot een 3D standaard voor geo-informatie.
3DPrinters-Store.com De 3D Printer expert van Nederland.
Het nieuwe 3D printen begint hier. De Ultimaker S3 is een dual extrusion FFF 3D printer die fantast. 4.17450, 3.96578, text_tax 3.27750., Leverbaar op bestelling. De Raise3D E2 3D printer is een machine van industriële kwaliteit en een toevoeging aan de markt va.
Home Multi 3D Print.
Daarnaast is Multi-3Dprint partner van BigRep, Zortrax en Ultimaker, wat de allround capaciteiten van het bedrijf met betrekking tot de 3D-printing verder onderstreept. 3D Orbit is tegenover ons gevestigd op het MAAK terrein in Haarlem en levert op een kosten efficiënte manier 3D Print Services.
Welkom op reprapworld.nl 3D print experts reprapworld.nl.
Laat alle 3D-printers zien. Zelfbouw printer kits. Automatische Bed Leveling. Schroeven, moeren en ringen. Motoren / Ventilatoren. Buizen en stangen. Screws, nuts and washers. Gereedschap / Accessoires. Lijmen en hechtmiddelen. Photon S LCD. Photon S LCD. Resin op Merk. Resin op Type. Een 3D-printer kopen. Een 3D-printer bouwen. Filament en materialen. De 3D-printer experts, voor al uw 3D onderdelen en 3D filament! 18/03: Snapmaker 2.0 now available! 16/03: Ender 3 Pro belt tensioners now available 11/02: New and improved E3D Hemera Kits 28/01: Pre-cut Timing belt lengths 08/01: NEW: Creality 3D Ender-6. Motoren / fans. 3D pen filament. In een notendop.: Kwaliteitsgarantie op al onze producten. Vóór 1630u: besteld, de volgende dag al bezorgd. Betaal veilig met iDeal, PayPal of creditcard. Welkom bij RepRapWorld, dé one-stop-shop voor de 3D-print community met goedkope 3D-printerkits, hoogwaardige onderdelen en kwaliteitsfilament.
3D RTL Nieuws.
2 miljard sterren De Melkweg in 3D: ruimtesonde Gaia onthult ongekende details. In hoge resolutie 3D-scan Nachtwacht: schilderij minutieus in kaart gebracht. Bioprinten Nieuwe 3D-printer van UMC Utrecht kan levend weefsel printen. 3D-entertainment Artiesten treden met 3D-versies op tijdens digitale Tomorrowland.
Driedimensionaal Wikipedia.
Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. De term 3D wordt echter ook gebruikt voor de techniek die ook bekendstaat onder de naam stereoscopie, waarbij er twee verschillende beelden worden aangeboden, een voor het linkeroog en een voor het rechteroog.
Doodle3D.
Breng je tekeningen tot leven met een 3D-printer. Doodle3D Transform wordt veel gebruikt door mensen thuis, op school, in het fablab en bij de bibliotheek. Doodle3D Transform registreren voor meerdere gebruikers? Bijvoorbeeld voor een hele klas, school of andere groep?

Contacteer ons