Zoeken naar 3d

3d
Industriële 3D printers van Landré: verlaag uw kosten en productietijden.
Bij Landré weten we dat iedere toepassing anders benaderd dient te worden en daarom adviseren wij u graag bij de zoektocht naar een geschikte 3D printing machine. 3D printer kopen en wilt u graag vooraf meer informatie over de verschillende toepassingen waarvoor 3D printing ingezet kan worden?
3d
Driedimensionaal Wikipedia.
Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. De term 3D wordt echter ook gebruikt voor de techniek die ook bekendstaat onder de naam stereoscopie, waarbij er twee verschillende beelden worden aangeboden, een voor het linkeroog en een voor het rechteroog.
3d
Vlijmscherpe 3D Printing Service met Ninja expertise 3D ninja.
Waarom een 3D printer kopen op advies van 3D Ninja.: Bij Ninja managen en onderhouden wij 3d printfarms voor klanten, als wel de printfarm van onze eigen 3d printing service. Al onze 3d printers worden dus flink belast, veelvuldig en langdurig gebruikt.
pennendrukkerij.nl
3DPrinters-Store.com De 3D Printer expert van Nederland.
Het nieuwe 3D printen begint hier. De Ultimaker S3 is een dual extrusion FFF 3D printer die fantast. 4.17450, 3.96578, text_tax 3.27750., Leverbaar op bestelling. De Raise3D E2 3D printer is een machine van industriële kwaliteit en een toevoeging aan de markt va.
3D Inktweb.nl.
Polaroid Play 3D pen. Met de gemakkelijke Polaroid 3D pen kan je je eigen foto's' omzetten in een stencil en er een 3D tekening van maken. Zet Polaroid 3D pen aan, sluit 1 van de 20 Polaroid Play PLA filament k.
Think 3D: 3D printer filament en betaalbare 3D printers.
Think 3D levert hoogwaardige 3D printer filamenten van de hoogste kwaliteit. Wij weten dat alleen printresultaten tellen, en geven jou de beste supplies in handen om al je 3D creaties zonder moeite te printen. Bij ons vindt je alleen topmerken filament van Europese bodem, dus geen goedkope namaak.
3DLAB Het startpunt voor alles dat met 3D te maken heeft.
3DLAB gebruikt de nieuwste 3D technieken. Wij kunnen alles met 3D: Laserscanning, visualisaties, 3D-animaties, Virtual Reality, Augmented Reality, Scan to BIM en 3D-printen. De combinatie van deze diensten maakt ons erg sterk in alles wat met 3D te maken heeft.
3D Warehouse.
Explore SketchUp, the world's' most popular 3D modeling and design application! Check out all of the new features for SketchUp 2021. Wist u dat we niet alleen geweldige content voor 3D-modellen hebben, maar ook extensies waarmee u uw ervaring met SketchUp op maat kunt maken?
Zakelijke Professionele 3D Printer Nodig? 3DPrinterSolutions.nl helpt! 3D Printer Solutions.
Ga naar onze 3d printservice. Heeft u behoefte aan training op gebied van 3D printing tijdens uw oriëntatie als na de aanschaf? Ontdenk dan onze verschillende trainingen. Ontdek onze verschillende trainingen. Wenst u continuïteit en zekerheid voor een maximale uptime van uw 3d printer?
3D-Print Atlas Een vrij toegankelijk en compleet overzicht van 3D-Print activiteiten in Nederland.
Verkoop, ontwikkelingen en productie van materialen voor 3D printers. Servicebureaus gespecialiseerd in productie met verschillende 3D-printtechnieken. Verschillende toepassingen waar 3D-printing voor wordt gebruikt. De 3D print atlas is een prachtig initiatief om kennisdeling op het gebied van 3D printen te bevorderen.
cad2reality.
Van maquettes, schaalmodellen en presentatiemiddelen tot prototypes, awards, gadgets en give aways: cad2reality kan jouw ontwerp eenvoudig en snel omtoveren tot 3D print. Cad2reality heeft jarenlange ervaring met 3D software in relatie tot presentaties, visualisaties en animaties en biedt de juiste ondersteuning en kennis voor het 3D printen van jouw idee.

Contacteer ons