Op zoek naar opmeten?

opmeten
opmeten/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van opmeten. onbepaalde wijs kort lang. op te meten. op zullen meten. te zullen opmeten. op te zullen meten. te hebben opgemeten. opgemeten zullen hebben. opgemeten te zullen hebben.
Cilinderslot opmeten Profielcilinder.nl.
Bij dikkere deuren dan 40mm zit het slot vaak niet in het midden van de deur zodat de lengte van het cilinderslot daarop aangepast moet worden. Zo komt de lengte 30-45mm vaak voor bij het cilinderslot opmeten. Methode 2: Cilinderslot opmeten.
Opmeten 5 definities Encyclo.
Woordenboek, spelling van 1861 Opmeten' Eenig voorwerp zoodanig nameten, dat men het in teekening kan brengen. van terrein is de opname en teekening van eenig terreingedeelte, zoodanig dat al wat hetzij in het algemeen of voor een bijzonder doel van belang is voor den krijgsman, duidelijk uit de teekening blijkt.
opmeten vervoegen Nederlands alle vervoegingen van opmeten.
Toekomende tijd I. ik zal opmeten. jij zult opmeten. hij/zij/het zal opmeten. wij zullen opmeten. jullie zullen opmeten. zij zullen opmeten. Toekomende tijd II. ik zal opgemeten hebben. jij zult opgemeten hebben. hij/zij/het zal opgemeten hebben. wij zullen opgemeten hebben.
Gratis opmeten Services Carpetright.
Vul de meten-en-leggengids in en breng deze mee tijdens uw bezoek aan onze winkel voor een gratis offerte op maat. Als u nog steeds moeite hebt met het opmeten van de vloer, dan kan u altijd gebruikmaken van onze gratis opmeetservice.
BH maat berekenen Hunkemöller.
Sta met het opmeten voor een spiegel zodat je goed ziet wat je doet en er zeker van bent dat je het meetlint recht houdt. Ook is het belangrijk om in de gaten te houden dat je het meetlint niet te los, maar ook niet te strak houdt.
Gratis raamdecoratie opmeet service aan huis! Gordijnen.nl.
Showroom Accessoires Soorten gordijnen Raamdecoratie voor ieder budget en interieur Gratis opmeten Gordijnen opmeten Inspiratie Privacy policy Algemene voorwaarden Log in Blog Vraag en antwoord op al je raamdecoratie vragen. Verduisterende gordijnen Retourneren. Volg je bestelling Zakelijke projecten B2B Instagram Vacatures.
Opmeten van uw ramen luxaflex.nl.
Lees er meer over. Luxaflex raad je aan om een professional op het gebied van raambekleding in te schakelen voor het deskundig opmeten en installeren van je raambekleding, jaloezieën en horren. Zo zorgje ervoor dat ze goed passen en werken.
Opmeten in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Vertaal opmeten. Vertaal opmeten van Nederlands naar Engels. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. Uitgebreide vertaling voor opmeten Nederlands in het Engels. opmeten werkwoord meet op, mat op, maten op, opgemeten. opmeten diepte bepalen; meten; peilen. to measure; to gauge.
Gordijnen Opmeten Bekend van RTL4 Veneta.com.
Dan is het van belang om uw ramen op een goede manier te meten. Omdat het gordijnen opmeten best lastig kan zijn, hebben wij stap voor stap uitgelegd waar je aan moet denken wanneer je je gordijnen opmeet. De vraag die centraal staat tijdens het opmeten is of u de gordijnen in de dag of op de dag wenst.
Raamdecoratie opmeten en monteren vastraam Raamdecoratie.com.
Raamdecoratie opmeten en monteren vastraam. Vaste ramen opmeten en monteren. Heb je een vast raam dat niet open kan en wil je hier nieuwe raamdecoratie voor? Dan is het handig om te weten hoe je dit goed opmeet. Als experts op het gebied van raamdecoratie leggen we dit graag uit.

Contacteer ons